Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@13:18:58 GMT

زمین لرزه مازندران تاکنون خسارتی در پی نداشت

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۳۰۴۱۴

زمین لرزه مازندران تاکنون خسارتی در پی نداشت

علی اصغر احمدی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تا این لحظه هیچ گزارشی دریافت نشده است ولی به تمامی بخشداری های مناطق مختلف استان اعلام شده است تا موضوع را از طریق شوراهای اسلامی و دهیاری ها پیگیری کنند.
وی گفت که هچنین گروههای هلال احمر مستقر در مناطق مخلتف هم به محض وقوع زمین لرزه فعال شده اند و پیگیر خسارات و پیامدهای احتمالی هستند و تاکنون خوشبختانه گزارشی از این طریق هم نرسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


احمدی از آماده باش نیروهای امدادی، انتظامی و دریابانی هم برای کمک رسانی و پیگیری پیامدهای احتمالی زلزله خبر داد.
زمین لرزه با شدت 4.7 ریشتر ساعت 2 و 4 دقیقه و 44 ثانیه بامداد امروز یکشنبه اول مهر بخش هایی از مازندران را لرزاند.
مرکز لرزه نگاری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران مرکز این زمین لرزه را شهرستان جویبار در شمال غربی ساری مرکز مازندران اعلام کرد.
شدت این زمین لرزه در تمامی شهرستان های مرکزی مازندران از آمل تا ساری و همچنین بخش هایی از مناطق شرقی و غربی مازندران احساس شد.
همچنین بر اثر شدت زمین لرزه و سر و صدای ناشی از اسکلیت ساختمان و وسایل منزل بسیاری از شهروندان در مناطق مرکزی مازندران از جمله ساری از خواب بیدار شده و از خانه هایشان بیرون آمدند.
مدت لرزش این زلزله هم حدود 10 ثانیه بود و به همین دلیل نیز سبب ایجاد وحشت در مردم شد.
دقایقی پس از وقوع زمین لرزه صدای آژیر وسایل نقلیه امدادی بویژه آتش نشانی در شهر ساری شنیده شد.
امسال این نخستین باری است که زمین لرزه ای بزرگ تر از چهار ریشتر مناطقی از مازندران را می لرزاند.
سال 96 هم دستکم در سه مورد مازندران شاهد وقوع زمین لرزه بزرگ تر از چهار ریشتر بود ولی زلزله بامداد امروز بزرگ ترین زمین لرزه استان دستکم در 2 سال گذشته بوده است.
6990 /1654
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر لایحه شفافیت آتش نشانی زلزله شوراهای اسلامی وسایل نقلیه هلال احمر رفع حصر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۳۰۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۱۲ دستگاه دوربرگردان در محور‌های مواصلاتی مازندران

یاسر ابراهیمی معاون فنی و راه‌های روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران گفت: با توجه به نقش دوربرگردان در ارتقای ایمنی راه‌ها و کاهش تصادفات جاده‌ای ۱۲ دستگاه دوربرگردان در محور‌های پر تصادف استان در حال احداث می‌باشد.

او افزود: احداث دوربرگردان در محور‌های (محمود آباد- نور، شماره ۳ کمربندی تنکابن، ساری فرح آباد) آکند (هلال کلا آمل-بابل، تیله نو بهشهر-گلوگاه، کلوده آمل-محمود آباد، دریا پشته رامسر، انارور رویان -نوشهر، هشت تیکه گلوگاه، هریس رامسر، قلعه کش آمل –بابل، حمید آباد ساری-فرح آباد) در حال اجراست که بخش زیادی از این پروژه‌ها رو به اتمام است.

ابراهیمی گفت: تبدیل بریدگی‌ها در جاده‌ها به دوربرگردان‌های استاندارد راهکاری مناسب برای کاهش نقاط پرحادثه در جاده‌های استان است.

او افزود: با استفاده از دوربرگردان تصادفات احتمالی حذف می‌شوند، زیرا وسایل نقلیه در یک جهت و با سرعت کم حرکت می‌کنند.

ابراهیمی با اشاره به شرایط بومی و قرارگیری روستا‌ها و مراکز جمعیتی و کشتزار‌ها در حاشیه راه‌ها، گفت: وجود شهر‌ها و روستا‌های متعدد در امتداد جاده‌های بین شهری عاملی است که، بنا به ضرورت، باعث ایجاد سرعت گیرها، تقاطع‌ها و بریدگی‌های متعددی در طول جاده‌های استان می‌شود که استاندارد نبودن این بریدگی‌ها و تقاطع‌های جاده‌ای درصد ایمنی مسیر را کاهش می‌دهد.

معاون فنی و راه‌های روستایی استان افزود: برای هریک از این دوربرگردان‌ها به طور میانگین ۲۰ میلیارد تومان از اعتبارات ملی و استانی هزینه می‌شود.

او گفت:فراهم آوردن ایمنی لازم در جاده‌ها نوعی سرمایه گذاری است که برای پیشگیری از وقوع سوانح و حفظ سلامت مردم انجام می‌شود.

ابراهیمی ابراز امیدواری کرد بخشی از این پروژه‌های مهم و ضروری تا اواخر امسال به بهره برداری برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • نشا کاری ۱۰۶ هزار هکتار از شالیرازهای مازندران
  • احداث ۱۲ دستگاه دوربرگردان در محور‌های مواصلاتی مازندران
  • کشف و توقیف چوب جنگلی قاچاق در آمل
  • ثبت بیش از ۸۴۹ هزار تردد طی تعطیلات اواسط اردیبهشت در محور‌های مازندران
  • بندرچارک لرزید
  • ۸۱ دستگاه خودرو متخلف در مشهد توقیف شدند
  • مرحله استانی نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی در ساری برگزار می‌شود
  • کادر تیم پیکان بدنبال استعداد‌های فوتبال مازندران
  • برگزاری جشنواره هنر‌های نمایشی مازندران در ساری 
  • بارندگی‌های اخیر خسارتی به گندم‌های برداشت شده در خنج وارد نکرده است